Smart Girls Blog

Smart Girls Blog

Färgade däck

Kategori: Livsstil

Det är konstigt att det inte finns större marknad för färgade bildäck. Jag läste redan för något år sedan att Kina skulle börja producera färgade bildäck. Bilen fungerar för många som sin ögonsten. De spenderar mycket pengar och de skräddarsyr dem på många sett. Allt från dyra fälgar till spoilers och anda custom kits. Bridgestone har också annonserat att de kan printa bilder på sidan av däcken. Detta skulle göra bilen mer personlig.  Däcken har alltid traditionellt varit svarta, vilket har berott på kimröken som tillsätts gummiblandningen för att förbättra gummits egenskaper, men nu finns det säkert andra syntetiska icke svarta tillsatsmedel som kan tillsättas vilket gör att däcken kan färgas. Hur coolt vore det inte att ha en svart Ferrari, med blänkande fälgar och röda däck. Att massproducerade saker blir mer personliga och ger folk en möjlighet att utrycka sig är bra positivt. Nu kan ju nummerplåtarna också göras personliga.

Jag tror nog att det skulle vara svårt att göra färgade vinterdäck eftersom det ställs så mycket högre krav på dem och det skulle behövas en stor efterfrågan för att kunna testa att färgerna inte påverkar däckens egenskaper. Med tanke på alla tester som görs på vinterdäck så tror jag nog att de alltid kommer att förbi svarta. Och på vintern så känns det inte lika angeläget, då vill man bara ta sig från punkt A till B och sedan ta sig in i värmen. Jag bryr mig inte mycket hur bilen ser ut på vintern, om den har fina fälgar eller inte. Bilen kan också vara smutsig för min del. Men på sommaren så vill gör man gärna lite nöjeskörning och vill gärna att bilen är nytvättad och ren. Så för sommaren så kan jag definitivt tänka mig att köpa ett par färgade däck. Jag kanske är lite fåfäng i alla fall på sommaren. PÅ vintern så bryr sig folk mindre hur de ser ut, man blir ju tvungen att ha mössa, så man ser ju ändå ut som en tomte och när man tar av sig mössan så är håret ändå förstört. Så fåfänga och färgade däck hör definitivt till sommaren. Jag vet att man kan beställ däck online, men inte hittat några färgade ännu!

Läsa mera på Nokian däck’s hemsida: http://www.nokiantyres.se/Dacktester-i-verkliga-forhallanden

Gäst Inlägg: Internet Marketing Specialist med lång erfarenhet av ledande strategiska, webbaserade marknadsföring. Djupgående, praktisk kunskap om alla komponenter äventyra webb marknadsföring och utveckling.

Fernande Dvorak+